Hakan DİNÇKAL-Sweden,Malmo,Goteborg

Dolandırıcı Hakan Dinçkal

Hakan DİNÇKAL adlı şahıs hakkında suç duyurusu bulunmaya çağrı

22 Ocak 2013

Merhaba,

Hakan Dinçkal’ın mağdurlarını kendisi hakkında suç duyurusunda  bulunmaya çağırıyorum.Yapacağınız suç duyuruları var olanlarla birleştirilerek daha kısa sürede İsveçteki elçilik vasıtasıyla Hakan DİNÇKAL la ulaştırabilir bizi.Bu yazının altına yorum yazarak sizlere ulaşmamı sağlarsanız mevcut suç duyurularına ilişkin soruşturma numaralarını sizinle paylaşabilirim.Sizlerde bulunduğunuz yerdeki cumhuriyet savcılarına gerekli başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.Örnek teşkil etmesi için yapmanız gerekenleri burada yazıyorum.İşe öncelikle aşağıdaki dilekçeyi yazarak başlıyoruz.

İSTANBUL CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI’NA              ……/…../……

MÜŞTEKİ : Adınızı soyadınız T.C. kimlik numaranızı,açık adresinizi bu alana yazın

SANIK : Hakan DİNÇKAL – T.C. Nosu:5357509640?-Tel: ?? ?? 72-851 62 2?-,?? ?? 76 358 80 9?

SUÇ TARİHİ: Başınızdan geçen olayın tarihini hatırladığınız kadarıyla bu alana yazın
OLAYLAR :

Başınızdan geçen tüm olayları,yazışmaları sizi aradığı telefon numaralarını,gönderdiğiniz paralar varsa dekontları, fotoğrafları yada ses kayıtlarını  tüm detaylarıyla bu kısımda anlatın.

SONUÇ VE İSTEM : Sanık hakkında gerekli kovuşturmanın yapılarak cezalandırılması için kamu davası açılmasına karar verilmesini arz ve talep ederim.
Saygılarımla.

TANIKLAR :

Bu kısımda olaya tanıklık edecek kişileri yazın.En altada adınızı ve soyadınız imza ederek hazırladığınız bu dilekçenin ikişer fotokopisini,nüfus cüzdanınızın fotokopisiyle beraber bir kırmızı kağıt dosyaya iliştirin ve bulunduğunuz yerdeki Cumhuriyet savçılığının yolunu tutun.

Adınız Soyadınızı yazıp imzalayın

Bu dilekçeden sonra gerekli yönlendirmeyi size orada yapacaklardır.Sizden olayı yeniden dinleyecekler,soruşturma dosyanızı ;söyledikleriniz ve dilekçenizde yazılı bulunanlara göre yeniden oluşturacaklardır.

Yazdığınız dilekçede site üzerinden elde ettiğiniz bilgileride hakkında bulunan suç duyurularınıda numaralarıyla belirtebilirsiniz.


Yorum bırakın